Rippikakku





Täytteenä puolukka-ja kinuskimousse.


Puolukkamousse (2-3:een 28 cm väliin):


400 g puolukoita
1 dl sokeria
7 liivatelehteä
vaniljasokeria
3 prk Flora Kuohua (Vispiä)


Keitä puolukkoita (tai kuumenna mikrossa) sokerin kanssa niin, että saat mehun hyvin irti. Paseeraa siivilän läpi, säästä kuoritahna. Liota kuumaan puolukkamehuun liivatteet. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa joukkoon melko jäähtynyt liivatemehu nauhana. Sekoita puolukankuorisose vaahtoon.


Kinuskimousse (2-3:een 28 cm väliin)


1 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
2 prk Flora Kuohua (Vispiä)
vaniljasokeria


Kaada sokeria ja 2 dl kuohukermaa kattilaan ja keitä kinuskiksi. Jäähdytä ja vispaa kinuski vaahdoksi.
Vispaa Flora Kuohu vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaahdotettu kinuski.